Onze opzet

Stichting Kringloop de Grootste Bazaar is een kringloopwinkel die zich op verschillende manieren onderscheidt van de gemiddelde kringloopwinkel. Wij bieden een breed assortiment aan goederen en hebben voor ieder wat wils! Wij kopen en verkopen ‘het betere goed’. Dit doen wij onder andere door middel van onze unieke 50/50 deal, en door het direct inkopen van uw goederen! Daarnaast verzorgen wij ook complete inboedelontruimingen.

Alles wat een tweede leven verdient, wordt door ons gereinigd, gerestaureerd en gestyled. Dit doen wij samen met een team van enthousiaste mensen. Het team wordt versterkt door mensen die bij ons geplaatst zijn door scholen als De Praktijkschool Eindhoven, De Korenaar, School 23, het Summacollege en verschillende instanties als de GGzE, Promenzo, Reclassering Nederland, Reclassering Novadic en Ergon.

Door de naamsbekendheid die Stichting Kringloop de Grootste Bazaar heeft, biedt een groot aantal inwoners van Eindhoven en omstreken ons herbruikbare goederen aan. Hierdoor komen deze in een tweedehandscirculatie terecht, wat bijdraagt aan een beter milieu.

Onze winkel is gevestigd op een A-locatie in Eindhoven langs de Rondweg. We hebben een breed assortiment en streven naar een hoge omloopsnelheid. Kom ook eens langs om te ontdekken, te kopen en te verkopen!