Wij maken het u makkelijkEventueel unieke 50/50 deal

Wij bieden u een platform om snel uw goederen te verkopen door middel van onze unieke 50/50 deal. Wij nemen u de tijd en moeite van het verkopen volledig uit handen.

Goederen met een minimale winkel-verkoopwaarde van € 50,- kunnen in aanmerking komen voor een 50/50 contract. Om een contract aan te gaan moet er een minimale waarde van € 150,- aan goederen aangeboden worden. De eenmalige contractkosten van € 9,95 worden ingehouden op de eerste uitkering van een verkocht item. Indien gewenst, kunt u gebruik maken van onze transportdienst (hier zijn standaardtarieven aan verbonden). Neem hiervoor contact met ons op.

Na elk verkocht artikel maken wij 50% van de afgesproken verkoopprijs binnen 4 weken aan u over. Alle tarieven en prijzen zijn inclusief BTW. Indien na 2 maanden uw goederen niet verkocht zijn, bent u in de gelegenheid deze binnen 5 werkdagen terug komen halen en hoeft u alleen de eenmalige contractkosten van € 9,95 te betalen. Na deze periode komt het eigendom van de goederen te vervallen aan Kringloop de Grootste Bazaar. U dient zelf deze periode in de gaten te houden en contact met ons op te nemen.

Voor zakelijke verkopers gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.